Killjoy & Impact Mattel Verzamelfiguren

Personages uit Cyber Force

7,50

Uitverkocht

Artikelnummer: 0074299141393 Categorie: Filters: , , , , ,

Mattel Verzamelfiguren van Killjoy & Impact uit Cyber Force – Mega Heroes: The Ultimate Encounter.

Killjoy

Killjoy is een mutant wiens lichaam en hersenen cybernetisch zijn verbeterd om haar te helpen bij reizen en gevechten op hoge snelheid. Killjoy’s jeugd is uitgebreid te vinden in politiegegevens. Op haar vijftiende was ze al gearresteerd voor gewapende overvallen, inbraak, autodiefstal, zware geweldpleging en doodslag. Na een mislukte overvalpoging en een achtervolging met hoge snelheid door de straten van New York City, werd ze aangereden door een grote tankwagen. Zelfs met haar snelheid kon ze de explosie niet vermijden. Killjoy werd volledig verbrand en permanent misvormd achtergelaten. Dat is het moment waarop Cyberdata hun slag sloeg en haar rekruteerde als de dodelijkste vrouw ter wereld. Ze vocht tegen Cyber Force en vele andere helden.

Impact

Boomer O’shea was de zoon van de wetenschapper. Zijn vader werd gedwongen hem het medicijn te injecteren en Boomer werd een onmenselijk krachtige reus. Het lab explodeerde, waardoor de sterk verzwakte Boomer bijna dood was. Het was bijna onmogelijk om hem met te redden, vooral gezien zijn grootte. Cyberdata hoorde echter over hem en bood hem aan om hem te redden in ruil voor zijn diensten. Omdat hij geen keus had, stemde Boomer toe. Cyberdata heeft hem opnieuw opgebouwd met behulp van cybernetica en gaf hem de naam Impact. Hij kreeg een high-tech metaallegering over hem heen, zodat zijn duurzaamheid zijn kracht zou inhalen. Omstreeks 1990 ontvluchtte hij samen met andere S.H.O.C. soldaten het kwaadaardige bedrijf en vormden de superheldengroep Cyber Force, vechtend tegen Cyberdata om het verschrikkelijke kwaad ongedaan te maken dat ze hadden aangericht terwijl ze door het corps werden gemanipuleerd.

Deze figuren worden geleverd in de originele verpakking die meer dan 25 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

7 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

2 figuren

Uitgave

1995

Merk

Nummer