Webwitch

Webwitch

In een arctisch gebied worden ontdekkingsreiziger Nina Hoffman en haar expeditieleden overvallen door een storm. Nina vindt een grot en gaat die binnen, op zoek naar warmte. In plaats daarvan vindt ze de Spider-Nation, een ras van spin-mens hybriden. De Spider Queen kiest Nina om hun kampioen te worden en transformeert Nina in de Webwitch.

Als lid van de Spider-Nation is de Webwitch klaar om de mensheid uit te roeien. Haar neiging om anderen uit de weg te gaan, is in tegenspraak met haar lidmaatschap van de Onderwereld, en toont haar als, zij het met tegenzin, een teamspeler. Deze veranderingen in haar karakter waren onverklaarbaar. Ze keerde later terug naar haar vroegere zelf als een echte Webwitch.

Nina’s DNA werd opnieuw gecombineerd toen ze Webwitch werd. Als gevolg hiervan heeft ze bovenmenselijke snelheid, uithoudingsvermogen en kracht. Ze heeft ook een kleine extra lob in haar hersenen, die telepathische communicatie biedt met de Spider-Queen en haar weblings.

Webwitch kan weblings baren, die haar beschermen en voedsel verzamelen voor Webwitch. Ze beveelt hen via een telepathische link. Met een goede genetische match is de Webwitch ontworpen om een andere baarmoeder te gebruiken om een koning te baren die vervolgens nieuwe koninginnen kan maken.

Webwitch figuren kopen

Webwitch is een comic van Boundless Comics en Avatar Press. Er zijn ook speelgoed en actiefiguren uitgebracht van Webwitch.