ThunderCats

ThunderCats

Op de planeet die bekend staat als Third Earth, leven en bloeien de Cats al generaties lang in het koninkrijk Thundera. De Cats worden geleid door Claudus, met zijn zoon en erfgenaam Lion-O. Op een nacht wordt het koninkrijk aangevallen door het Lizard Army onder leiding van de kwaadaardige tovenaar Mumm-Ra. Thundera wordt vernietigd door de Lizards technologie, Claudus wordt gedood door Mumm-Ra en de rest van de Cats tot slaaf gemaakt.

Een kleine groep overlevende Thunderians onder leiding van Lion-O ontvlucht de verwoeste stad om het Book of Omens te vinden, waarvan wordt gezegd dat het de kennis heeft die nodig is om Mumm-Ra te verslaan. Zodra ze het hebben gevonden beseffen de ThunderCats dat ze alle verschillende soorten op Third Earth moeten verenigen om Mumm-Ra te verslaan. De ThunderCats ontdekken ook dat ze drie krachtstenen moeten vinden, voordat ze Mumm-Ra de kracht zullen geven om het machtigste wezen in het universum te worden.

ThunderCats figuren kopen

ThunderCats is een franchise van Warner Bros. De franchise bestaat onder andere uit cartoons, comics, games, speelgoed en actiefiguren.