The Texas Chain Saw Massacre

The Texas Chain Saw Massacre

In de vroege uren van 18 augustus 1973 steelt een grafrover verschillende overblijfselen van een begraafplaats in Texas. De overvaller bindt een rottend lijk en andere lichaamsdelen aan een monument, waardoor een griezelige vertoning ontstaat die door een plaatselijke bewoner wordt ontdekt als de zon opkomt.

Vijf jonge mensen rijden in een busje en maken een roadtrip door het gebied: Sally Hardesty, Jerry, Pam, Kirk en Sally’s gehandicapte broer Franklin. Ze stoppen bij de begraafplaats om het graf van de grootvader van Sally en Franklin te controleren, dat ongestoord lijkt. Terwijl de groep langs een slachthuis rijdt, vertelt Franklin de geschiedenis van de familie Hardesty op het gebied van het slachten van dieren.

Ze halen een lifter op die zegt dat zijn eigen familie ook ervaring heeft met het slachten van dieren. Wanneer de groep weigert de lifter te betalen voor een foto, valt hij Franklin aan en smeert een bloedig symbool op de zijkant van het busje terwijl hij uit het busje word gegooid. Het busje is bijna leeg en stopt bij een station waarvan de eigenaar zegt dat er geen brandstof beschikbaar is. De groep verkent een nabijgelegen verlaten huis, eigendom van de familie Hardesty.

The Texas Chain Saw Massacre figuren kopen

The Texas Chain Saw Massacre is een franchise van Tobe Hooper en Kim Henkel. De franchise bestaat onder andere uit films, games, comics, speelgoed, actiefiguren en verzamelfiguren.