The Silence of the Lambs

The Silence of the Lambs

FBI-stagiair Clarice Starling krijgt van haar baas Jack Crawford de opdracht om de gevangengenomen Hannibal Lecter te interviewen, een zeer intelligente voormalige psychiater en kannibalistische seriemoordenaar. Crawford hoopt in het geheim inzicht te krijgen in een psychopathische seriemoordenaar die bekend staat als ‘Buffalo Bill’, die vrouwen met overgewicht vermoordt en vilt.

Starling ontmoet Lecter in zijn cel in het Baltimore State Hospital for the Criminally Insane. In eerste instantie wijst Lecter het interview af, maar terwijl ze weggaat gooit een andere gevangene zijn sperma naar haar, wat Lecter boos maakt en waardoor hij van gedachten verandert. Hij geeft haar een aanwijzing die leidt naar een pot met het afgehakte hoofd van een man. De man is gelinkt aan Buffalo Bill, en Lecter biedt aan om de moordenaar te profileren op voorwaarde dat hij wordt overgebracht.

The Silence of the Lambs figuren kopen

The Silence of the Lambs is een film van Orion Pictures. Er zijn ook actiefiguren en Funko Pop uitgebracht van The Silence of the Lambs.