Shin Chan

De avonturen van de vijfjarige Shinnosuke Nohara, beter bekend als Shin Chan, spelen zich af in Kasukabe, in de prefectuur Saitama in Japan. Hier woont Shin Chan met zijn ouders Hiroshi en Misae, zijn zusje Himawari en hond Lucky. Het dagelijkse leven van Shin-chan is afwisselend met veel fantastische en ongelooflijke elementen. Shin Chan is een ondeugende jongen met ongepast taalgebruik en maakt de hele dag door met vooral seksueel getinte grappen.

Shin Chan zit nog op de kleuterschool, maar gedraagt zich toch openlijk volwassen. Over het algemeen is hij brutaal eerlijk, zeer nieuwsgierig en kent hij geen enkele schaamte. Ironisch genoeg zijn er verschillende gevallen geweest waarin Shinnosuke’s eigen gekke capriolen de problemen van de mensen om hem heen daadwerkelijk oplosten. Of dit doelbewust is of puur toeval, is nog maar de vraag. Bovendien toont hij ook verrassend veel talent en bekwaamheid in verschillende activiteiten, waaronder hardlopen, surfen, kendo, vissen, skiën en zwemmen.

Shin Chan figuren kopen

Shin Chan, of Crayon Shin-Chan, is een franchise van Yoshito Usui. De franchise bestaat onder andere uit manga, anime, films, games, speelgoed en verzamelfiguren.