Samurai Pizza Cats

Samurai Pizza Cats

Samurai Pizza Cats speelt zich af in Little Tokyo, een mechanische stad die de feodale Japanse cultuur combineert met de hedendaagse cultuur, en wordt bevolkt door cybernetische antropomorfe dieren. De stad wordt geleid door de excentrieke Emperor Fred. Het leiderschap van de stad ligt in handen van het stadsbestuur en de dochter van de keizer, Princess Violet. De raad wordt geleid door de ambitieuze premier Seymour “The Big” Cheese, een rat die voortdurend plannen maakt om de keizer uit te schakelen. Big Cheese wordt bijgestaan door zijn handlangers Jerry Atric en Bad Bird, de leider van een leger ninjakraaien.

Onbekend bij de premier, heeft raadslid en paleiswachtcommandant “Big Al” Dente kennis genomen van zijn plannen op het gebied van leiderschap, maar kan hij hem niet vervolgen. In plaats daarvan schakelt Al Dente de hulp in van Speedy Cerviche, Polly Esther en Guido Anchovy, drie cyborg kattensamoerai die samen met hun telefoniste Francine in de pizzeria van de stad werken. Gezamenlijk bekend als de Samurai Pizza Cats, krijgen de drie de opdracht om Big Cheese en zijn plannen om Little Tokyo over te nemen, te stoppen.

Samurai Pizza Cats figuren kopen

Samurai Pizza Cats is een anime van Tatsunoko Productions en Sotsu Agency. De franchise bestaat onder andere uit series, games, comics, speelgoed, actiefiguren en verzamelfiguren.