Dave Thinkway Toys Music Mate Verzamelfiguur

Minion

9,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 5452004202907-D Categorie: Filters: , ,

Thinkway Toys Music Mate Verzamelfiguur van Dave uit Minions. Deze Minion kan dansen en maakt muziek.

Despicable Me

Despicable Me, of Verschrikkelijke Ikke, draait om Gru die als elfjarige jongen ervan droomt een superschurk te worden, bijgestaan door de Minions, die hij heeft ingehuurd om voor hem te werken. Op latere leeftijd laat Gru zijn verleden achter zich om voor zijn dochters te zorgen en gaat al snel ongewild samenwerken met geheim agent Lucy Wilde, met wie hij later trouwt. Nadat hij en Lucy zijn ontslagen uit de Anti-Villain League, ontdekt Gru dat hij een tweelingbroer heeft die Dru heet. Samen met Lucy en de meisjes ontmoet Gru zijn tweelingbroer in zijn landhuis in Freedonia, en ze vormen een broederlijke relatie.

Minions

Minions zijn kleine gele wezentjes in de vorm van capsule met ronde grijze brilletjes. Ze zijn ongeveer 1 meter lang en hebben een of twee, meestal bruine ogen. Er lijkt geen ander verschil te zijn tussen de twee typen dan het aantal en de kleur van de ogen en hun lengte. Minions hebben geen zichtbare neus, maar kunnen wel ruiken. Ze hebben ook geen oren, maar kunnen wel horen. De meeste Minions zijn kaal of hebben een paar zwarte haren op hun hoofd. Nadat ze eind jaren zestig hun thuisland Zwitserland hadden verlaten ten gunste van een nieuw leven in Amerika, bestaat hun kleding uit blauwe overalls met het logo van Gru, zwarte rubberen handschoenen, schoenen en veiligheidsbrillen. Minions zijn gek op bananen en zijn voorbestemd om de meest verschrikkelijke schurken te dienen.

Dave

Dave is een middelgrote Minion met twee ogen mooi gekamd haar. Dave is een intelligente Minion die aardig, zorgzaam en grappig is, maar soms ook gevoelig voor ongelukken. Hij is bedreven in videogames zoals zijn vriend Stuart. Dave houdt van ijs en is altijd erg opgewonden wanneer hij zijn Rocket Launcher afvuurt. Hij is goed in het gebruik van wapens en heeft ook goede vechtvaardigheden.

Grootte

8 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur

Uitgave

Merk

Nummer