Humongous Games

Humongous Games

Humongous Games zijn een van de meest iconische kinderspellen in de geschiedenis en zijn voor kinderen zowel leuk als leerzaam. In de jaren negentig creëerde Humongous de fantasierijke werelden van Pajama Sam, Putt-Putt, Freddi Fish en Spy Fox.

Pajama Sam

Hoewel Sam misschien bang is in het donker, onweer en bliksem, fruit en groenten, en waarschijnlijk nog een aantal andere dingen waar we niets vanaf weten, laat hij zich niet tegenhouden door angst. Iedereen is wel eens bang, maar net als zijn held Pajama Man weet Sam dat het een attitude vergt om een superheld te zijn. Hij trekt zijn cape aan en is klaar om zijn angsten met moed, verbeeldingskracht en zelfs dwaasheid onder ogen te zien als dat nodig is om door een enge situatie heen te komen. Pajama Sam is de held die we allemaal willen zijn!

Putt-Putt

Putt-Putt is een kleine paarse cabriolet die, samen met zijn beste vriend Pep, klaar staat om mensen in nood te helpen en nooit aarzelt om de grote problemen aan te pakken. Putt-Putt is altijd trouw aan zijn aard en laat zien dat vriendelijkheid en opgewekte vastberadenheid de dag redden en het beste in iedereen inspireren. We kunnen nog wel een paar auto’s zoals Putt-Putt gebruiken!

Freddi Fish

Freddi Fish anders dan andere vissen. Haar grote interesse in mysteries brengt haar samen met haar beste vriend Luther naar vele gevarieerde en exotische locaties, om merkwaardige gevallen van onderzeese misdaad te ontdekken. De meeste andere vissen maken zich zorgen over de misdaad, maar zijn niet zoals Freddi bezig met het vangen van boeven en het verbeteren van de wereld!

Spy Fox

De altijd vriendelijke, opvallend verborgen Spy Fox gebruikt humor, logica, kubisme en hightech snufjes tegen een duivelse cast van schurken en handlangers die vastbesloten zijn de wereld te regeren. Godzijdank voor Fox en zijn wereldwijde team van superagenten die in een oogwenk klaarstaan om ons uit de grootste puinhoop ter wereld te redden!

Humongous Games figuren kopen

Humongous Games zijn spellen van Humongous Entertainment. Er zijn ook speelgoed, actiefiguren en verzamelfiguren uitgebracht van Humongous Games.