Arsenal DC Collectibles Actiefiguur

Personage uit Arrow

14,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0761941332802 Categorie: Tags: , ,

DC Collectibles Actiefiguur van Arsenal uit Arrow.

Arrow

Na een gewelddadige schipbreuk, werd miljardair playboy Oliver Queen vermist en vijf jaar lang dood verklaard voordat hij levend werd ontdekt op een afgelegen eiland in de Noord-Chinese Zee. Wanneer hij terugkeert naar Starling City, verwelkomen zijn moeder Moira, geliefde zus Thea en beste vriend Tommy hem thuis, maar ze voelen dat Oliver is veranderd door zijn beproeving op het eiland. Terwijl Oliver de waarheid verbergt over de man die hij is geworden, wil hij wanhopig genoegen nemen met de acties die hij heeft ondernomen als de jongen die hij was. Hij zoekt vooral verzoening met zijn ex-vriendin Laurel Lance.

Terwijl Oliver weer contact maakt met zijn naasten, creëert hij in het geheim de persona van de Arrow, een burgerwacht met pijl en boog, om het onrecht van zijn familie recht te zetten, de kwalen van de samenleving te bestrijden en Starling City in zijn oude glorie te herstellen. Overdag speelt Oliver de rol van een rijke, zorgeloze rokkenjager die hij vroeger was, bijgestaan door zijn toegewijde chauffeur en lijfwacht John Diggle, terwijl hij zorgvuldig de geheime identiteit verbergt waartoe hij zich wendt onder de dekking van de duisternis. Laurel’s vader, rechercheur Quentin Lance, is vastbesloten om Arrow te arresteren voor het opereren in zijn stad. Ondertussen weet Olivers eigen moeder veel meer over de dodelijke schipbreuk dan ze heeft laten blijken en is ze meedogenlozer dan hij zich ooit had kunnen voorstellen.

Arsenal

Arsenal is Roy William Harper Jr., een voormalige straatcrimineel, Thea Queen’s vriend en een aanhanger van de Arrow. Roy is een kleine crimineel die verliefd wordt op Thea nadat hij haar heeft beroofd en meerdere keren wordt gearresteerd door Quentin Lance. Hij ziet geen andere manier van leven totdat de Arrow hem redt van een ontvoering, waarna Roy de Arrow probeert te vinden om hem te helpen. Roy werkt later als ober bij Verdant.

Grootte

17 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

2015

Merk