Buffy the Vampire Slayer

Buffy the Vampire Slayer

In Buffy the Vampire Slaye gaat Buffy Summers van de middelbare school naar Hemery High School in Los Angeles. Haar grootste hobby’s zijn shoppen en tijd doorbrengen met haar rijke, verwaande vrienden en haar vriendje Jeffrey Kramer. Op een dag wordt ze op school aangesproken door een man die zichzelf Merrick noemt. Hij deelt haar mee dat zij The Slayer of Chosen One is, voorbestemd om vampiers te doden, en hij is een Watcher wiens taak het is om haar te leiden en te trainen. Eerst moet ze niets van hem weten, maar bedenkt zich wanneer hij een terugkerende droom van haar levendig beschrijft. Bovendien vertoont Buffy griezelige vaardigheden waaronder verhoogde behendigheid, zintuigen en uithoudingsvermogen.

Buffy is de laatste in een lijn van jonge vrouwen die bekend staat als Vampire Slayers. Deze Uitverkorenen worden door het lot gekozen om te strijden tegen vampiers, demonen en andere duistere krachten. Ze wil een normaal leven leiden, maar leert haar lot te omarmen en omringt zich met een kring van loyale vrienden die bekend worden als de Scooby Gang.

Buffy the Vampire Slayer figuren kopen

Buffy the Vampire Slayer is een franchise van 20th Century Studios. De franchise bestaat onder andere uit films, series, games, comics, speelgoed en actiefiguren.