Black Magic

Black Magic

In Black Magic vliegt een militaire transporthelikopter naar een geheime locatie met geheime lading – twee volledig uitgeruste, maar niet-geprogrammeerde M-66 gevechtsandroïden. Het wordt duidelijk dat de helikopter een aanval is, aangezien een van de turbines oplaait voordat hij explodeert. Beide mannen evacueren het gedoemde voertuig en het stort neer in een afgelegen bos mijlen verwijderd van Center City, en beide opslagpods van de M-66 worden uit het wrak gegooid. De pods gaan open en de M-66’s beginnen automatisch aan hun missie. Sybel, een freelance journalist, ontvangt een onderschepte militaire breedbandtransmissie en laadt haar apparatuur op om te kijken wat voor soort beeldmateriaal ze van de aanval kan krijgen om aan de grote netwerken te verkopen. Ze wordt vergezeld door haar cameraman Leakey. Ze haasten zich naar de plaats van het ongeval, laten hun vrachtwagen achter en proberen dichter bij de plaats van het ongeval te sluipen, die al is afgezet door de bergingsteams van het leger.

De Special Ops Forces van het leger worden geleid door een professionele soldaat die alleen wordt geïdentificeerd als de ‘Major’. Onder het team bevindt zich de assistent-professor van de belangrijkste ontwerpprogrammeur van de Android. De M-66’s zijn ook actief op zoek naar hun doelwit. Dit wordt duidelijk wanneer de hoofdontwerper, professor Matthews, op de locatie arriveert met zijn assistent professor Slade. Het lijkt erop dat Slade een programma in de M-66’s heeft geladen voordat ze werden vervoerd, wat een echte missie nabootst. Professor Matthews vertelt de majoor dat de Special Ops-troepen zijn kleindochter Ferris moeten vinden en redden, aangezien zij het doelwit is dat de M-66’s moeten doden. De majoor besluit dat de beste manier van handelen is om de androïden op hun weg naar het stadsgebied te confronteren, en hij zet een val voor beide sluwe machines.

Black Magic figuren kopen

Black Magic was een cyberpunk manga van 1983 tot 1985 door Masamune Shirow. In 1987 verscheen de anime Black Magic M-66, gedistribueerd door Bandai Visual. Er zijn ook speelgoed en actiefiguren uitgebracht van Black Magic.