Toy Ventures #8

Toy Ventures #8 bevat de angstaanjagende Roboskull van Palitoy en vervolgt de blik op Hasbro Super Joe, de zeldzame opblaasbare Battlestar Galactica, Apes-boomhutten, Knockoff-actiefiguren en illegale Shogun Warriors.

Basement of Horror

Monsterspeelgoed goeroe en populaire YouTube host lanceert zijn eerste column. Oktober is hiervoor de perfecte maand als we het hebben over “The Incredible Melting Man”.

The Warriors Toybox

Chance Priest geeft een terugkerende blik op de interessante spullen in zijn speelgoeddoos. Als je het werk van Chance niet kent, heb je iets gemist! Het eerste artikel gaat helemaal over obscuur Remco Warrior Beast speelgoed waarvoor je eBay wilt afstruinen.

Ghoul Like Motion

Heath Smith leidt ons door de wereld van Telco Monster Motionettes; hij heeft fantastisch werk geleverd door de ultieme gids voor deze Halloween klassiekers te creëren.

Mid-Way Warriors

Shogun Warriors expert Dave Keymont voegt zich bij dit nummer voor een blik op de bootleg carnaval rip-offs van onze favoriete Machinders. Dit is nog maar het begin van de reis met Dave.

The Birth of Robo Skull

Tony Roberts van Analog Toys neemt ons samen met Bob Brechin (voormalig Palitoy designer) mee op een diepgaande rondleiding door de ontwikkeling van een van de coolste speelgoed uit de jaren 80 ooit gemaakt, de Action Force Robo Skull.

Mego Goes Ape Part 4

De doorlopende serie over de Mego Planet of the Apes lijn vertelt over de best verkochte speelsets van 1974 met input van Mego’s Marty Abrams.

A Wanted Man

Wie is Big Bad John? Hij is een van de zeldzaamste actiefiguren die er zijn en voor verzamelaars van Lincoln International is hij de raket die Boba Fett afvuurt!

Single Ladies from Outer Space

De Galaxy Maidens zijn een bizarre verschijning in de speelgoedgeschiedenis van de jaren 80, vooral omdat ze eruit zien alsof ze uit een B-film uit de jaren 50 komen.

Battlestar Inflatica

Dit artikel bespreekt het fantastische Battlestar Galactica speelgoed dat we niet van GLJ hebben gekregen.

Kimba the White Lion Halloween Prototype Masks

Corey LeChat deelt obscure items uit de kluizen van Collegeville!

Toy Ventures #8 is vanaf nu verkrijgbaar.

Plaats een reactie