Toy Ventures #4

Toy Ventures #4 neemt ons mee naar 1313 Mockingbird Lane voor een diepe duik in het speelgoed en de verzamelobjecten van The Munsters, waaronder enkele nog nooit eerder vertoonde items! Ook in dit nummer: Een blik op de vreemde wereld van de actiefiguren van de Durham industrieën; een overzicht van vintage Planet of the Apes speelgoed; een complete gids voor Mego’s Mad Monsters serie en nog veel meer!

The Munster Mash

Ze bezoeken 1313 Mocking Bird Lane waar Corey LeChat een rondleiding geeft door een van de grootste collecties Munster merchandise die ooit zijn verzameld. Veel van deze items zijn nog nooit eerder op papier verschenen.

Apemen Down Under

William Wilson heeft een prachtig stuk geschreven over deze Australische lijn van Planet of the Apes figuren genaamd “The Action Apemen”.

The Expandable Ones

David Lockwood onderzoekt de rekbare superhelden en schurken die Funstuff begin jaren tachtig maakte.

He’s Glump! He’s Glump!

Ze praten over de vreemde wereld van actiehelden uit de dime-store, gecreëerd door Durham, van Yung Kung Fu tot Glump the Caveman, het is een uitgebreide gids.

Super Amicis

Een leuke gids met afbeeldingen van de reeks figuren gebaseerd op Mego World’s Greatest Superheroes.

The Toy Ventures Guide to the Mego Mad Monsters

In dit nummer bekijken ze uitgebreid deze prachtige glow in the dark figurenlijn van Mego met input en anekdotes van Mego’s eigen Marty Abrams.

Toy Ventures #4 is vanaf nu verkrijgbaar.

Plaats een reactie