Toy Ventures #3

Toy Ventures #3 bevat Palitoy Captain Zargon, Mego Space:1999, de Japanse Evel Knievel, Lincoln International Monsters en een gesprek met John “ToyZilla” Marshall.

Beware His Stingray Eyes

Tony Roberts, presentator van het analoge speelgoedkanaal op YouTube, vertelt het verhaal achter de ontwikkeling van Action Man’s grootste vijand, Captain Zargon.

Megobase Alpha

Ze bekijken de prachtige Space:1999 serie van Mego en Palitoy gedetailleerd met een complete verzamelgids, inclusief de geschiedenis en ontwikkeling van de lijn, alle bekende variaties, knock-offs en de wederopstanding ervan in de jaren 2000.

The Challenge Machines

Laat het maar aan Popy uit Japan over om het speelgoedconcept van Evel Knievel en enkele tv-helden van eigen bodem te combineren. Corey LeChat geeft een prachtige kijk op dit geweldige speelgoed!

The Art of Mego Superheroes

Chris Franklin heeft een geweldig stuk gemaakt waarin de iconische oorsprong van Mego’s World’s Greatest Superheroes is terug te vinden.

Collector Spotlight

Een interview met auteur John “Toyzilla” Marshall over popcultuur en het verzamelen van speelgoed. Ze laten ook voorbeelden zien uit zijn ongelooflijke, eclectische collectie.

Toy Ventures Guide to Lincoln International Monsters

Het middelpunt van nummer 3 is een uitvoerig onderzochte gids voor de ongelooflijke en zeer verzamelbare lijn Monster Toys, inclusief bedrijfsgeschiedenis en een visuele gids voor elke bekende figuur- en verpakkingsvariatie.

Toy Ventures #3 is vanaf nu verkrijgbaar.

Plaats een reactie