Funko 25th Anniversary

Funko viert haar zilveren jubileum! Vier 25 jaar Funko met de exclusieve Funko 25th Anniversary Fun on the Run Box en Funko 25th Anniversary Mystery Box!

Funko 25th Anniversary Fun on the Run Box

De exclusieve Funko 25th Anniversary Fun on the Run Box bevat zeven collectibles die speciaal zijn ontworpen om de stijl en vormen van vroeger en nu te combineren.

  • Een set van 4 Fun on the Run speldjes komt samen met 4 Fun on the Run stickers.
  • De Freddy Funko Bitty POP! Fun on the Run 4-pack, verpakt in een Fun on the Run truck! Slechts één Freddy Funko Bitty POP! is zichtbaar en de andere drie Bitty POP! figuren zijn een verrassing.
  • Aangezien het voelt alsof de jaren voorbij zijn gevlogen, bevat de box ook een Freddy Funko POP! als The Flash en er is een kans van 1 op 6 om de chase variant te ontvangen.
  • Freddy Funko Wacky Wobbler met Proto de hond! Deze throwback is een favoriet onder ervaren Funko verzamelaars.
  • Vergeet vooral niet terug te spoelen met de nieuwe Freddy Funko Blockbuster Rewind, compleet met een membership info card en een kans van 1 op 6 voor het vinden van de grayscale chase Freddy.
  • De Space Ghost Funko SODA superheld komt samen met aapje Blip of je maakt kans op een blauw doorschijnende chase variant van Space Ghost.
Funko 25th Anniversary Fun on the Run Box

Haal deze exclusieve 25th Funko Anniversary box binnen voor de perfecte feestelijke roadtrip! Chase varianten worden willekeurig verzonden. Het ontvangen van een chase bij aankoop is niet gegarandeerd.

Freddy Funko 25th Anniversary Mystery Box

Als er één ding is dat je over Freddy moet weten, dan is het dat hij van alles houdt, en vooral van feestjes! Vier samen met Freddy Funko 25 jaar fun met de Freddy Funko 25th Anniversary Mystery Box! Deze bundel bevat 6 Funko POP! figuren, waaronder de Anniversary Freddy Funko POP! die klaar staat om je verzameling te verrassen met een heerlijk stuk taart terwijl hij uit een cadeau springt! Welke 5 overige verrassingen vind jij in deze Funko Web exclusieve Mystery Box?

Freddy Funko 25th Anniversary Mystery Box

Ze kunnen geen dozen ruilen of vervangingen aanbieden voor Mystery Boxes die zijn verzonden in de versie die is besteld. Mystery items worden willekeurig geselecteerd. Ze kunnen geen aanvragen voor specifieke items accepteren.

Exclusieve producten die binnen de VS worden verkocht, zijn mogelijk beschikbaar in andere gebieden bij geselecteerde partners.

Plaats een reactie