Klein Maar Fijn Seizoen 2

Jan Versteegh mag weer aan de bak, want het SBS6-programma Klein Maar Fijn krijgt vanaf 5 december een tweede seizoen. Dit maakte de zender vandaag bekend.

In het programma Klein Maar Fijn strijden ook dit seizoen weer acht kandidaten om de titel ‘Beste miniatuurbouwer van Nederland’. De winst komt ze echter niet aanwaaien. De deelnemers moeten zich bewijzen op gebied van creativiteit, techniek én stressbestendigheid.

Miniatuurformaat

Dit doen ze in diverse opdrachten. Zo wagen ze zich aan het maken van een smakelijk diner voor twee op microformaat, pimpen ze een miniatuurauto en verbeelden ze een dramatisch tafereel in een klein landhuis. Om zichzelf te onderscheiden van de rest moeten de kandidaten met hun kleine creaties groots uitpakken.

Klein Maar Fijn

Het is wekelijks aan de juryleden om te bepalen welke miniatuurbouwer het slechts heeft gepresteerd en het deelnemersveld moet verlaten, totdat er in een zinderende finale nog drie kandidaten overblijven. De jury bestaat uit: Dido Geluk, teamleider modelbouwatelier bij Miniworld Rotterdam, en Bobby de Groot, animatie regisseur en docent aan de Hogeschool van de Kunsten in Utrecht. Aan presentator Jan Versteegh de taak om de show aan elkaar te praten.

Het tweede seizoen Klein Maar Fijn is vanaf 5 december 2021 om 21:30 uur te zien op SBS6.

Bron: TVgids

Plaats een reactie