Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy is een meeslepende actie-RPG in een open wereld waar de avonturen van Harry Potter zich afspelen. Ervaar voor het eerst Zweinstein in de 19e eeuw. Je personage is een student die de sleutel bezit tot een oud geheim dat de tovenaarswereld uit elkaar dreigt te scheuren. Nu kun je de actie in handen nemen en in het middelpunt staan van je eigen avontuur in de tovenaarswereld. Your legacy is what you make of it.

Verken een open wereld

De tovenaarswereld wacht op je. Dwaal vrij rond op Hogwarts, Hogsmeade, the Forbidden Forest en het omliggende Overland gebied.

Wees de heks of tovenaar die je wilt zijn

Leer spreuken, brouw drankjes, kweek planten en verzorg magische beesten tijdens je reis. Ga op zoek naar je huis, smeed relaties en beheers vaardigheden om de heks of tovenaar te worden die je wilt zijn.

Beleef een nieuw Wizarding World-avontuur

Ervaar de tovenaarswereld in een nieuw tijdperk om de verborgen waarheid uit het verleden te ontdekken. Vecht tegen trollen, duistere tovenaars, goblins en meer terwijl je het opneemt tegen een gevaarlijke schurk die het lot van de tovenaarswereld bedreigt.

Hogwarts Legacy is beschikbaar vanaf vrijdag 10 februari 2023.

Plaats een reactie