Overzicht evenementen 2020

In verband met het coronavirus hebben Duitsland en België grote evenementen tot en met 31 augustus 2020 verboden en ook voor Nederland ziet het er somber uit voor alle evenementen, beurzen en festivals. Tijd voor een overzicht van de evenementen waar wij naar uitgekeken hebben en de oplossingen die zij bieden.

Heroes Dutch Comic Con

Heroes Dutch Comic Con is de grootste comic con in Nederland. Tijdens dit tweedaagse evenement komen allerlei soorten fandoms samen en kunnen mensen hun passie delen met andere liefhebbers.

Oorspronkelijke datum: Zaterdag 28 en zondag 29 maart 2020
Oplossing: Verplaatst naar zaterdag 21 en zondag 22 november 2020

Comic Con Antwerp

Op Comic Con Antwerp vind je alles waar jullie van houden waaronder comics, cosplay, gaming, films, manga, collectibles, anime, TV series, kleding, speelgoed, gadgets en nog veel meer!

Oorspronkelijke datum: Zaterdag 9 en zondag 10 mei 2020
Oplossing: Nieuwe editie in 2021

Gamescom

Gamescom is ‘s werelds grootste gamebeurs die plaatsvindt in Keulen. Ontwikkelaars krijgen er de kans om een eerste blik van hun projecten aan de pers en het publiek te laten zien.

Oorspronkelijke datum: Dinsdag 25 t/m zaterdag 29 augustus 2020
Oplossing: Digitaal evenement

Firstlook Festival

Firstlook is al jaren de grootste gamebeurs van de Benelux. De beurs wordt jaarlijks in het najaar in de Jaarbeurs van Utrecht georganiseerd.

Oorspronkelijke datum: Zaterdag 5 en zondag 6 oktober 2020
Oplossing: Nieuwe editie in 2021

Stripfestival Breda

Stripfestival Breda wordt dit jaar voor de elfde keer georganiseerd door de stichting Strips in Beeld. Het evenement is al vele jaren één van de grootste stripbeurzen in Europa.

Oorspronkelijke datum: Zaterdag 10 en zondag 11 oktober 2020
Oplossing: Nieuwe editie in 2021

Plaats een reactie