Heroes Dutch Comic Con 2020 Spring Edition

Tot onze grote spijt moeten we mededelen dat de jubileumeditie van Heroes Dutch Comic Con verplaatst gaat worden naar zaterdag 4 en zondag 5 juli 2020 in verband met het COVID-19 virus. Het kabinet heeft in de persconferentie van donderdag 12 maart 2020 aangekondigd dat alle evenementen met meer dan honderd bezoekers worden verboden als maatregelen tegen het Coronavirus.

Het is niet meer mogelijk om het evenement plaats te laten vinden op de oorspronkelijke datum vanwege de overmacht en onvoorspelbaarheid van het virus dat compleet buiten de macht van Easyfairs ligt. We kijken er in ieder geval enorm naar uit om het jubileum samen te vieren op 4 en 5 juli 2020.

Alle toegangskaarten blijven geldig voor de nieuwe datum van Heroes Dutch Comic Con in juli 2020. Bezoekers krijgen ook de keuze om hun geld terug te krijgen. Photobooth en/of Meet & Greet tickets blijven ongewijzigd en zijn gewoon geldig op 4 en 5 juli.

We weten op dit moment dat in ieder geval Colin O’Donoghue, David Ramsey, Rose McIver en Chad Michael Murray beschikbaar zijn op de nieuwe datum en zij hebben nu al bevestigd aanwezig te zullen zijn! Ook zullen alle Comic Artists en de Editor aanwezig zijn op de nieuwe datum.

Plaats een reactie