Firstlook Festival 2019

Op Firstlook Festival kun je genieten van de nieuwste games, consoles en gadgets. Begonnen in 2008 als kleinschalig game-event voor 1500 bezoekers in de Amsterdamse Convention Factory, groeide Firstlook in tien jaar tijd uit tot een uitverkocht evenement met 25.000 bezoekers.

Het Firstlook Festival is dit jaar op zaterdag 5 en zondag 6 oktober in de Jaarbeurs Utrecht. Naast de nieuwste games en hardware kun je er van alles vinden op het gebied van eSports, cosplay, indie games, live streaming, anime en retro.

Het hele weekend kun je zelf de allernieuwste games uitproberen en meedoen aan competities of kijken hoe de pro gamers wedstrijden en demo’s afwerken. Op de Market Place kun je volop merchandise inkopen zoals shirts, caps, figurines, comics en natuurlijk nieuwe en oude games. Als je dan nog tijd over hebt kun je aan de slag met de nieuwste Virtual en Augmented Reality technieken.

Heb jij nog geen plannen voor aankomend weekend? Er zijn op dit moment nog verschillende kaarten verkrijgbaar via de officiële website van Firstlook Festival.

Plaats een reactie