Echo Base Con 2023

2023 belooft weer een prachtig jaar te worden voor Star Wars fans. Zo kunnen we uitkijken naar onder andere een nieuw seizoen van The Mandalorian, vieren we de 40ste verjaardag van Return of the Jedi en vindt er een nieuwe editie van Echo Base Charity Con plaats!

Echo Base Charity Con is een 100% Star Wars evenement dat wordt gehouden op zaterdag 27 mei 2023 in Pathé Amsterdam Noord. De netto-opbrengst wordt gedoneerd aan Make-A-Wish Nederland.

Star Wars acteurs

Verschillende acteurs uit de Star Wars films en tv-series zijn aanwezig om handtekeningen uit te delen, mee op de foto te gaan en te vertellen over hun ervaringen tijdens de panels.

Star Wars films en series

Tijdens de panels die gedurende de dag plaatsvinden kom je meer te weten over het maken van de films en series van de mensen die eraan hebben meegewerkt.

Echo Base Con

Er is een enorm aanbod aan merchandise (zoals speelgoed, posters, T-shirts en boeken) en een veiling met unieke stukken. Bekende robots als R2-D2 rijden rond en lopen er Stormtroopers en andere figuren uit Star Wars rond. Ook aan de jeugdige bezoekers is gedacht. Zo kunnen kinderen leren vechten met een lightsaber, samen Star Wars spellen spelen, een Star Wars LEGO-bouwwerk maken of geschminkt worden als hun favoriete Star Wars figuur. Het maakt Echo Base Charity Con tot een evenement voor de hele familie.

Locatie

Echo Base Charity Con 2023 vindt plaats in het prachtige nieuwe theater Pathé Amsterdam Noord, direct gelegen bij de A10 en metrostation Noord en daarmee goed bereikbaar voor alle bezoekers. Hieronder vind je allerlei praktische informatie terug over de locatie:

Adres

Buikslotermeerplein 2003
1025 XL Amsterdam

Bereikbaarheid

Pathé Amsterdam Noord ligt direct naast metro/busstation Noord en de ringweg A10 en is daardoor gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Met de auto bereik je Pathé Amsterdam Noord via afslag S116 op de Ring Amsterdam A10. Rondom Pathé Amsterdam Noord is volop parkeergelegenheid:

Parkeergarage Boven ’t Y

Buikslotermeerplein 237
1025 XB Amsterdam
Tarief: €1,40 voor de eerste 3 uur, daarna € 0,20 per 10 minuten met een maximum van € 14 per dag.

P1

Buikslotermeerplein 161
1025 ET Amsterdam
Zaterdag tot 12:00 uur gratis parkeren, vanaf 12:00 €1,40 voor de eerste 3 uur, daarna €1,40 per uur.

Parkeerterrein De Bomen

1025 JR AmsterdamZaterdag tot 12:00 uur gratis parkeren, vanaf 12:00 €1,40 voor de eerste 3 uur, daarna €1,40 per uur.

P+R Noord

Nieuwe Leeuwarderweg afslag S116
1022 BP Amsterdam
Tarief: €1,40 per uur.

Openbaar vervoer

Pathé Amsterdam Noord ligt direct naast metro/busstation Noord en is gemakkelijk en snel bereikbaar vanaf Amsterdam Centraal Station via Metro 52 (Noord/Zuidlijn). Kijk voor actuele reisinformatie op 9292.nl.

Alle zalen zijn rolstoeltoegankelijk en gelijkvloers (via lift) te bereiken. Mindervalide toilet aanwezig. De dichtstbijzijnde mindervalide parkeerplaats vind je op de parkeerplaats P1 (Buikslotermeerplein 161).

Pathé Buikslotermeer Entree
Pathé Buikslotermeer Foyer

Plaats een reactie