Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Comic Con Antwerp 2019

Comic Con Antwerp vindt dit weekend plaats op zaterdag 14 en zondag 15 september 2019 in Waagnatie, Antwerpen. Comic Con Antwerp is een jaarlijkse conventie in België met alles op het gebied van comics, games, films, tv series, manga, collectibles, anime, cosplay, kleding, speelgoed, gadgets en nog veel meer!

Game Fury

In de Gaming hal begint de fantastische reis door het Game-Universe! Hier kun je genieten van allerlei videogames. Ontdek de nieuwste games én ontmoet andere fanatieke gamers. Succes en wees welkom in de Warp Zone!

Starcom Stage

Op de Starcorm Stage kun je luisteren en kijken naar de Live Podcast, Cosplay Catwalk, Cosplay Contest en de Geek Tombola.

Artist Alley

In de Artist Alley vindt je nationale en internationale artiesten die komen tekenen en exposeren. Kom genieten van deze prachtige werken en laat die ene comic of speciale sketch tekenen door jou favoriete artiest.

Fandome

In de Fandome kun je kennismaken met de grootste fangroups en organisaties omtrent sci­fi, fantasy en cosplay van België en daar buiten. Je kunt hier je interesses delen met alle gasten en organisaties.

Geek Market

Collectibles, speelgoed, stripboeken, manga, DVD’s, t-shirts en gadgets. Alles is aanwezig op de Geek Market! Kom jagen, zoeken en bladeren door de kraampjes van verschillende dealers en vind de laatste exemplaren voor je verzameling!

Speciale gasten

  • Anthony Daniels en Jimmy Vee uit Star Wars
  • Austin St. John van Power Rangers
  • Mark Williams uit Harry Potter
  • Jake The Snake van WWE Wrestling

Tickets zijn nog verkrijgbaar op de officiele website van Comic Con Antwerp.

Plaats een reactie