Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

AnimeCon 2022

AnimeCon is een jaarlijkse anime-conventie georganiseerd door vrijwilligers van de J-POP Foundation. Leer meer over de Japanse popcultuur en beleef een waanzinnig leuk anime-conventieweekend met anime- en mangafans. AnimeCon-festivals gaan over meer dan anime. Het zijn internationale festivals voor fans van anime, cosplay, games, manga en populaire cultuur. AnimeCon 2022 vindt plaats van vrijdag 10 tot en met zondag 12 juni in De Broodfabriek te Rijswijk.

AnimeCon is de langstlopende animeconventie van Nederland. Het is een driedaagse bijeenkomst van fans met een focus op Japanse animatie. Waar het in feite op neerkomt, is dat je je kunt aansluiten bij een groep mensen van alle leeftijden en kunt genieten van een leuke sfeer waarin je kunt genieten van films, videogames kunt spelen en meer te weten kunt komen over Japan en zijn cultuur. Het festival richt zich op plezier maken en nieuwe dingen leren.

Ze proberen een extra impuls aan het evenement te geven door delen van de Japanse (populaire) cultuur daadwerkelijk in beeld te brengen. De missie is om de bezoeker veel plezier te laten beleven en de kans te geven iets nieuws te leren. In Japan wordt animatie gemaakt voor mensen van alle leeftijden. Elk genre of elke invloed die je kunt bedenken die in een Hollywood-productie voorkomt, is ook te vinden in anime. Dit is, naast een heleboel andere dingen, wat de in Japan geproduceerde animatie zo interessant maakt. Als je nog nooit een anime hebt gezien, kom dan zeker eens langs om dit fenomeen te bekijken. Wees erbij, laat je verrassen en word fan!

Datum

Vrijdag 10 juni 2022
Zaterdag 11 juni 2022
Zondag 12 juni 2022

Locatie

De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288 GD Rijswijk

Het complete programma en tickets zijn te vinden op de website van AnimeCon.

Plaats een reactie