Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Fortnite x Marvel: Zero War #1

Werelden botsen terwijl de jacht op de Zero Shard begint in Fortnite x Marvel: Zero War #1. De bewoners van het eiland zijn opgesloten in wat lijkt op een nooit eindigende oorlog, en slechts één ding heeft de potentie om het tij te keren: een gekristalliseerd fragment van het nulpunt dat in het Marvel Universum werd gegoten. Spider-Man en Wolverine werken samen met verschillende Fortnite jagers en nieuwe rekruut Shuri om de ongrijpbare Zero Shard op te sporen. Zullen deze bondgenoten het op tijd kunnen vinden en een ramp kunnen voorkomen? En kunnen de helden van Marvel- en Fortnite-de Imagined Order lang genoeg tegenhouden om ze een kans te geven om te vechten?

De Chief Creative Officer van Epic Games, Donald Mustard, werkt samen met de ervaren Marvel schrijver Christos Gage en kunstenaar Sergio Dلvila voor een vijfdelige crossover met enorme gevolgen voor beide universums! Elke uitgave van de eerste druk bevat een inwisselbare code om een bonus in Fortnite te ontgrendelen!

Fortnite x Marvel: Zero War #1 is vanaf woensdag 8 juni 2022 online verkrijgbaar of op te halen bij de dichtstbijzijnde stripwinkel.

Plaats een reactie