Sy Topps Verzamelfiguur

Personage uit Wolverton Weirdos

29,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0761568184242 Categorie: Tags: , ,

Topps Verzamelfiguur van Sy uit Wolverton Weirdos.

Wolverton Weirdos

In de geschiedenis van cartoons zijn er maar weinig talenten zo origineel geweest als kunstenaar Basil Wolverton. Dit gigantische talent inspireerde een generatie weirdos en een hele school laagdrempelige kunstenaars. Dark Horse Comics presenteert met trots de eerste in een reeks Wolverton bustes. De charmante groteske persoonlijkheden in deze levensechte vertolkingen zijn verzamelbare kleine vrienden voor mensen die van cartoons houden. Gelimiteerd tot slechts 1200 genummerde exemplaren. Geautoriseerd en goedgekeurd door de legendarische kunstenaar, wordt elk exemplaar geleverd in een full-color verzamelbox.

Sy

Een krachtig portret van de toekomst van de menselijke evolutie of een statement over de tandheelkunde – jij beslist! Dark Horse Comics presenteert de tweede in een reeks sculpturen die bekend staan als The Wolverton Weirdos van kunstenaar Basil Wolverton. Gebeeldhouwd door Jean-Louis Crinon, is dit gekke beest bekend als Sy een volledig geverfd en koudgegoten beeldje, 18 centimeter hoog, verpakt in een stevige full-color doos en gelimiteerd op slechts 1200 exemplaren.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 20 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

18 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur

Uitgave

1999

Merk