Liz Topps Verzamelfiguur

Personage uit Wolverton Weirdos

29,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0761568183023 Categorie: Tags: , ,

Topps Verzamelfiguur van Liz uit Wolverton Weirdos.

Wolverton Weirdos

In de geschiedenis van cartoons zijn er maar weinig talenten zo origineel geweest als kunstenaar Basil Wolverton. Dit gigantische talent inspireerde een generatie weirdos en een hele school laagdrempelige kunstenaars. Dark Horse Comics presenteert met trots de eerste in een reeks Wolverton bustes. De charmante groteske persoonlijkheden in deze levensechte vertolkingen zijn verzamelbare kleine vrienden voor mensen die van cartoons houden. Gelimiteerd tot slechts 1200 genummerde exemplaren. Geautoriseerd en goedgekeurd door de legendarische kunstenaar, wordt elk exemplaar geleverd in een full-color verzamelbox.

Liz

Liz is de eerste in de Wolverton Weirdos serie. Liz heeft een gezicht waar zelfs een moeder moeite mee zou kunnen hebben! Dark Horse Comics presenteert de eerste in een reeks sculpturen die bekend staan als The Wolverton Weirdos van kunstenaar Basil Wolverton. Gebeeldhouwd door Jean-Louis Crinon, is dit gekke beest bekend als Liz een volledig geverfd en koudgegoten beeldje, 15 centimeter hoog, verpakt in een stevige full-color doos en gelimiteerd op slechts 1200 exemplaren.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 20 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

15 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur

Uitgave

1999

Merk