Warlord Kabur McFarlane Toys Actiefiguur

Personage uit Ultima Online

19,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0787926181135 Categorie: Filters: , ,

McFarlane Toys Actiefiguur van Warlord Kabur uit Ultima Online Ultra-Action Figures Series.

Ultima

De belangrijkste Ultima serie bestaat uit negen delen, waarvan drie trilogieën: The Age of Darkness (Ultima I-III), The Age of Enlightenment (Ultima IV-VI), en Het tijdperk van Armageddon (Ultima VII-IX). De laatste wordt ook wel “The Guardian Saga” genoemd, naar zijn belangrijkste antagonist. De eerste trilogie speelt zich af in een fantasiewereld genaamd Sosaria, maar tijdens de catastrofale gebeurtenissen van The Age of Darkness wordt het van elkaar gescheiden en verdwijnt driekwart ervan. Wat overblijft, wordt Britannia genoemd, een rijk dat wordt geregeerd door de welwillende Lord British, en waar de latere games meestal plaatsvinden. De hoofdrolspeler in alle games is een inwoner van de aarde die door Lord British wordt opgeroepen om Sosaria en later Britannia te beschermen tegen gevaren. Oorspronkelijk werd het personage van de speler “the Stranger” genoemd, maar tegen het einde van Ultima IV wordt hij algemeen bekend als de Avatar.

Ultima Online

Ultima Online begon met een enkele wereld, met specifieke uitbreidingspakketten die extra territorium en nieuwe werelden toevoegden. De tweede wereld was de “Lost Lands”, met extra land, kerkers, wezens en terrein. De derde was Trammel. Dit bracht de ontwikkelaars ertoe de oorspronkelijke wereld te onderscheiden door de omgeving grimmiger te maken en het “Felucca” te noemen. De twee soorten servers waren “normale” servers met zowel Trammel (consensuele PVP) en Felucca (niet-consensuele PVP) regelset en “siege” servers met niet-consensuele PVP en geen itemverzekering. Siege-servers ondersteunen één character slot op een account, limieten voor manieren van reizen en andere limieten.

Warlord Kabur

Kabur was een Juka Warlord en de facto leider. Hij verscheen voor het eerst in 2001 als onderdeel van de Ultima Online: Third Dawn uitbreiding. Hij beschouwde mensen als primitief ongedierte dat het waard was om uitgeroeid te worden.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 20 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

17 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

2002

Merk