Woody & Bullebeest Mattel Speelfiguren

Speelgoed uit Toy Story

29,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0887961739411 Categorie: Filters: , , ,

Mattel Speelfiguren van Woody en Bullebeest uit Toy Story.

Toy Story

Als er geen mensen in de buurt zijn, komt speelgoed tot leven. Het verhaal van Toy Story draait om het speelgoed van het jongetje Andy Davis, onder leiding van de cowboy Woody, Andy’s lievelingsfiguur. Op een dag krijgt Andy op zijn verjaardag een nieuwe pop genaamd Buzz Lightyear, een actiefiguur van een Space Ranger. Al snel ontwikkelt zich een rivaliteit tussen Woody en Buzz, daar Buzz langzaam Woody’s nummer 1-positie bij Andy inneemt. Door verschillende gebeurtenissen komen Woody en Buzz dichter tot elkaar en raken de twee bevriend. Tijdens de avonturen van zijn speelgoed word Andy ouder en begint hij steeds minder naar het speelgoed om te kijken.

Woody

Sheriff Woody Pride is een ouderwetse cowboy pop met trekkoord en het favoriete speeltje van Andy. De voice-box die wordt geactiveerd door het trekkoord zegt veel eenvoudige zinnen. Woody heeft een origineel handgeschilderd gezicht met een stoffen lichaam. Verder draagt Woody vinyl cowboylaarzen, een gestikte cowboyhoed en een lege wapenholster aan zijn riem. Woody is de leider van Andy’s speelgoed en de hoofdpersoon in een populaire tv-show genaamd Woody’s Roundup.

Bullebeest

Bullebeest, of Bullseye, is een extreem trouw speelgoedpaard en maakt deel uit van de Woody’s Roundup speelgoedlijn. Hij kan niet praten, maar klinkt als een echt paard en gebruikt lichaamstaal om te communiceren. Bullebeest is ook dapper, zachtaardig, lief en nogal gevoelig.

Grootte

25 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

2 figuren met accessoires

Uitgave

Merk

Nummer