Power Zap NOS-4-A2 Mattel Speelfiguur

Speelgoed uit Toy Story

19,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0074299298332 Categorie: Tags: , , ,

Mattel Speelfiguur van Power Zap NOS-4-A2 uit Toy Story – Buzz Lightyear of Star Command Cosmic Clash.

Toy Story

Als er geen mensen in de buurt zijn, komt speelgoed tot leven. Het verhaal van Toy Story draait om het speelgoed van het jongetje Andy Davis, onder leiding van de cowboy Woody, Andy’s lievelingsfiguur. Op een dag krijgt Andy op zijn verjaardag een nieuwe pop genaamd Buzz Lightyear, een actiefiguur van een Space Ranger. Al snel ontwikkelt zich een rivaliteit tussen Woody en Buzz, daar Buzz langzaam Woody’s nummer 1-positie bij Andy inneemt. Door verschillende gebeurtenissen komen Woody en Buzz dichter tot elkaar en raken de twee bevriend. Tijdens de avonturen van zijn speelgoed word Andy ouder en begint hij steeds minder naar het speelgoed om te kijken.

NOS-4-A2

NOS-4-A2 is een kwaadaardige ruimtevampier die door het universum zwerft en zich voedt met alle mechanische energie die hij kan vinden. Ruimteschepen, wapens, machines – hij is niet kieskeurig. Buzz Lightyear en de andere Space Rangers doen hun best om deze griezelige vampier in het gareel te houden!

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 20 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

16 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur

Uitgave

2001

Merk