Top Cat Funko Wacky Wobbler Verzamelfiguur

Personage uit Top-Cat

24,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0830395000053 Categorie: Filters: , , , , , , , ,

Funko Wacky Wobbler Verzamelfiguur van Top Cat.

Top Cat

Het verhaal van Top Cat speelt zich af in de straten van New York. Top Cat is de leider van een groep zwerfkatten die het vaak aan de stok krijgen met agent Dibble. Top Cat maakt vaak zonder zijn toestemming gebruik van de openbare politietelefoon, die vlak bij de vuilnisbak waar hij woont staat. De leden van zijn groep zijn Benny the Ball, Brain, Choo Choo, Fancy-Fancy en Spook. Top Cat is een gele straatkat met een witte snuit, vier snorharen en een vrij lange staart. Hij draagt ​​meestal een Tyrisch paars vest en een bijpassende porkpie hoed. Hoewel zijn ogen zwart gekleurd zijn, suggereert hij dat zijn ogen een gouden kleur hebben.

Top Cat is een nogal hebzuchtige, vlotte en grappige kat, hoewel hij vaak ongelooflijk lui is en alles zal proberen om snel winst te maken zonder echt een baan te krijgen. T.C. is bijna altijd in staat om uit de problemen te komen, vaak door agent Dibble te bedriegen of anderszins te vleien. Hij is behoorlijk slim en heeft een groot gevoel voor humor, bedenkt vaak ter plekke plannen en wordt door zijn bende als wijs beschouwd. Hoewel hij vaak misbruik maakt van de prestaties van zijn leeftijdsgenoten of probeert de eer op te strijken, respecteert hij gewoonlijk de inspanningen die zijn bende voor hem levert en geeft hij oprecht om hen en hun welzijn.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 15 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

15 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur

Uitgave

2003

Merk

Nummer