Agent Scully & Cryopod McFarlane Toys Actiefiguren

Personages uit The X-Files

19,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0787926161120-C Categorie: Filters: , , ,

McFarlane Toys Actiefiguur van Agent Scully & Cryopod uit The X-Files Ultra-Action Figures Series 1.

Agent Scully

Agent Dana Scully is als arts en natuurscepticus een tegenpool van Agent Mulder. Ze benadert zaken met volledige onthechting, zelfs wanneer Mulder, ondanks zijn aanzienlijke opleiding, zijn objectiviteit verliest. Ze werkt aanvankelijk samen met Mulder, zodat ze de niet-conforme theorieën van Mulder kan ontkrachten, vaak met logische, wetenschappelijke verklaringen voor de schijnbaar onverklaarbare verschijnselen van de gevallen. Hoewel ze vaak wetenschappelijke alternatieven kan bieden voor de conclusies van Mulder, is ze zelden in staat om ze volledig te weerleggen. Ze wordt steeds meer teleurgesteld over haar eigen vermogen om de zaken wetenschappelijk te benaderen. Na Mulder’s ontvoering door buitenaardse wezens, wordt Scully een “terughoudende gelovige” die erin slaagt het paranormale met wetenschap te verklaren.

Cryopod

Een Crypod is een Cryotherapie-kamer die temperaturen onder het vriespunt gebruikt om helende, herstellende en langdurige voordelen te bieden aan een lichaam.

Deze figuren worden geleverd in de originele verpakking die meer dan 25 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

17 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

2 figuren met accessoires

Uitgave

1998

Merk

Nummer