Agent Scully & Alien McFarlane Toys Actiefiguren

Personages uit The X-Files

19,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0787926161120-A Categorie: Filters: , , ,

McFarlane Toys Actiefiguren van Agent Scully & Alien uit The X-Files Ultra-Action Figures Series 1.

Agent Scully

Agent Dana Scully is als arts en natuurscepticus een tegenpool van Agent Mulder. Ze benadert zaken met volledige onthechting, zelfs wanneer Mulder, ondanks zijn aanzienlijke opleiding, zijn objectiviteit verliest. Ze werkt aanvankelijk samen met Mulder, zodat ze de niet-conforme theorieën van Mulder kan ontkrachten, vaak met logische, wetenschappelijke verklaringen voor de schijnbaar onverklaarbare verschijnselen van de gevallen. Hoewel ze vaak wetenschappelijke alternatieven kan bieden voor de conclusies van Mulder, is ze zelden in staat om ze volledig te weerleggen. Ze wordt steeds meer teleurgesteld over haar eigen vermogen om de zaken wetenschappelijk te benaderen. Na Mulder’s ontvoering door buitenaardse wezens, wordt Scully een “terughoudende gelovige” die erin slaagt het paranormale met wetenschap te verklaren.

Alien

Mulder en Scully komen stukje bij beetje meer te weten over het bewijs van de buitenaardse invasie. Het wordt onthuld dat de buitenaardse wezens van plan zijn een gevoelig virus, bekend als de zwarte olie, te gebruiken om de mensheid te infecteren en de wereldbevolking in een slavenras te veranderen. Het Syndicaat heeft een deal gesloten om gespaard te blijven door de buitenaardse wezens en heeft gewerkt aan de ontwikkeling van een buitenaards-menselijke hybride die de effecten van de zwarte olie kan weerstaan. De groep heeft ook in het geheim gewerkt aan een vaccin om de zwarte olie te overwinnen. Tegenover de buitenaardse kolonisatie-inspanningen werkt een andere factie van buitenaardse wezens, de gezichtsloze rebellen, om buitenaardse kolonisatie te stoppen. Uiteindelijk slagen de rebellen erin het Syndicaat te vernietigen.

Deze figuren worden geleverd in de originele verpakking die meer dan 25 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

15,5 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

2 figuren met accessoires

Uitgave

1998

Merk

Nummer