Agent Mulder & Body Bag McFarlane Toys Actiefiguren

Personages uit The X-Files

19,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0787926161014-B Categorie: Filters: , , ,

McFarlane Toys Actiefiguur van Agent Mulder & Cryopod uit The X-Files Ultra-Action Figures Series 1.

Agent Mulder

Agent Fox Mulder is een getalenteerde profiler en gelooft sterk in het bovennatuurlijke. Hij is dan ook overtuigd van het bestaan van intelligent buitenaards leven en de aanwezigheid ervan op aarde. Deze reeks overtuigingen levert hem de bijnaam “Spooky Mulder” op en een opdracht bij een weinig bekende afdeling die zich bezighoudt met onopgeloste zaken, de X-Files. Zijn geloof in het paranormale komt voort uit de beweerde ontvoering van zijn zus Samantha Mulder door buitenaardse wezens toen Mulder 12 was. Haar ontvoering drijft Mulder door het grootste deel van de serie. Vanwege dit, evenals vagere verlangens naar rechtvaardiging en de openbaring van waarheden die door menselijke autoriteiten verborgen worden gehouden, worstelt Mulder om objectiviteit in zijn onderzoeken te behouden.

Body Bag

Een Body Bag of lijkzak is een zak bestemd voor transport en opslag van lijken. De zak is gemaakt van een niet-poreus materiaal dat bestand is tegen verschillende chemische stoffen die vrijkomen bij de ontbinding van een menselijk lichaam.

Deze figuren worden geleverd in de originele verpakking die meer dan 25 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

15 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

2 figuren met accessoires

Uitgave

1998

Merk

Nummer