Agent Mulder & Alien McFarlane Toys Actiefiguren

Personages uit The X-Files

19,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0787926161113 Categorie: Filters: , , ,

McFarlane Toys Actiefiguren van Agent Mulder & Alien uit The X-Files Ultra-Action Figures Series 1.

Agent Mulder

Agent Fox Mulder is een getalenteerde profiler en gelooft sterk in het bovennatuurlijke. Hij is dan ook overtuigd van het bestaan van intelligent buitenaards leven en de aanwezigheid ervan op aarde. Deze reeks overtuigingen levert hem de bijnaam “Spooky Mulder” op en een opdracht bij een weinig bekende afdeling die zich bezighoudt met onopgeloste zaken, de X-Files. Zijn geloof in het paranormale komt voort uit de beweerde ontvoering van zijn zus Samantha Mulder door buitenaardse wezens toen Mulder 12 was. Haar ontvoering drijft Mulder door het grootste deel van de serie. Vanwege dit, evenals vagere verlangens naar rechtvaardiging en de openbaring van waarheden die door menselijke autoriteiten verborgen worden gehouden, worstelt Mulder om objectiviteit in zijn onderzoeken te behouden.

Alien

Mulder en Scully komen stukje bij beetje meer te weten over het bewijs van de buitenaardse invasie. Het wordt onthuld dat de buitenaardse wezens van plan zijn een gevoelig virus, bekend als de zwarte olie, te gebruiken om de mensheid te infecteren en de wereldbevolking in een slavenras te veranderen. Het Syndicaat heeft een deal gesloten om gespaard te blijven door de buitenaardse wezens en heeft gewerkt aan de ontwikkeling van een buitenaards-menselijke hybride die de effecten van de zwarte olie kan weerstaan. De groep heeft ook in het geheim gewerkt aan een vaccin om de zwarte olie te overwinnen. Tegenover de buitenaardse kolonisatie-inspanningen werkt een andere factie van buitenaardse wezens, de gezichtsloze rebellen, om buitenaardse kolonisatie te stoppen. Uiteindelijk slagen de rebellen erin het Syndicaat te vernietigen.

Deze figuren worden geleverd in de originele verpakking die meer dan 25 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

15,5 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

2 figuren met accessoires

Uitgave

1998

Merk

Nummer