Merle Dixon Funko Wacky Wobbler Verzamelfiguur

Personage uit The Walking Dead

24,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0849803040505 Categorie: Tags: , , ,

Funko Wacky Wobbler Verzamelfiguur van Merle Dixon uit The Walking Dead.

The Walking Dead

Sheriffs hulpsheriff Rick Grimes ontwaakt uit een coma in een post-apocalyptische wereld waar de ondoden, bekend als walkers, de wereld hebben overgenomen. Rick moet vechten om te overleven om zijn familie en vrienden te beschermen, terwijl hij onderweg nieuwe bondgenoten ontmoet en de confrontatie aangaat met vijanden die gemeenschappen proberen over te nemen. Met de ineenstorting van de moderne beschaving moeten deze overlevenden andere menselijke overlevenden confronteren die groepen en gemeenschappen hebben gevormd met hun eigen wetten en moraal, wat soms leidt tot openlijke, vijandige conflicten tussen hen.

Merle Dixon

Merle Dixon is een overlevende van de uitbraak. Tijdens de eerste uitbraak sloten hij en zijn jongere broer Daryl zich aan bij een groep overlevenden buiten Atlanta. Nadat hij op een dak in Atlanta is achtergelaten, wordt Merle gevonden door een man die bekend staat als The Governor en naar Woodbury gebracht, waar hij een van zijn beste soldaten wordt. Merle herenigt zich uiteindelijk met zijn broer en voegt zich weer bij de Survivors.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 10 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

15 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur

Uitgave

2012

Merk