Mr. Burns Playmates Toys Actiefiguur

Personage uit The Simpsons

24,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0043377992530 Categorie: Filters: , , , ,

Playmates Toys Actiefiguur van Mr. Burns uit The Simpsons.

The Simpsons

The Simpsons familie woont in Springfield, een fictieve stad in Midden-Amerika. Homer, de vader van het gezin, werkt als veiligheidsinspecteur bij de kerncentrale van Springfield, een functie die haaks staat op zijn zorgeloze, bazige persoonlijkheid. Hij is getrouwd met Marge Bouvier, een stereotype Amerikaanse huisvrouw en moeder. Ze hebben drie kinderen: Bart Simpson, een tienjarige onruststoker en grappenmaker; Lisa Simpson, een vroegrijpe achtjarige activiste; en Maggie Simpson, de baby van het gezin die zelden spreekt, maar communiceert door op een speen te zuigen. Hoewel het gezin disfunctioneel is, laten bepaalde situaties zien dat de gezinsleden om elkaar geven. Homer’s vader Grampa Simpson woont in het bejaardenhuis van Springfield nadat Homer zijn vader dwong zijn huis aan het gezin te verkopen. De familie heeft ook een hond genaamd Santa’s Little Helper en een kat met de naam Snowball.

Mr. Burns

Charles Montgomery Plantagenet Schicklgruber Burns, meestal aangeduid als Mr. Burns, Monty of C. Montgomery Burns, is de kwaadaardige, sluwe, hebzuchtige en rijke eigenaar van de kerncentrale van Springfield en de baas van Homer Simpson. Hij wordt bijna altijd bijgestaan ​​door Smithers, zijn loyale en sycofantische assistent, adviseur, vertrouweling en geheime bewonderaar. Mr. Burns probeert af en toe het leven van de Simpsons moeilijk te maken. Hij is een stereotype van het Amerikaanse bedrijfsleven in zijn onuitblusbare verlangen om zijn eigen rijkdom en macht te vergroten, onvermogen om de namen van zijn werknemers te onthouden en gebrek aan zorg voor hun veiligheid en welzijn. Mede door zijn hoge leeftijd heeft Mr. Burns ouderwetse humor, maakt constant verwijzingen naar vroeger en probeert verouderde technologie toe te passen in het dagelijks leven.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 20 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

13 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

2000

Merk