Homer Simpson Playmates Toys Actiefiguur

Personage uit The Simpsons

29,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0043377991014 Categorie: Filters: , , , ,

Playmates Toys Actiefiguur van Homer Simpson uit The Simpsons.

The Simpsons

The Simpsons familie woont in Springfield, een fictieve stad in Midden-Amerika. Homer, de vader van het gezin, werkt als veiligheidsinspecteur bij de kerncentrale van Springfield, een functie die haaks staat op zijn zorgeloze, bazige persoonlijkheid. Hij is getrouwd met Marge Bouvier, een stereotype Amerikaanse huisvrouw en moeder. Ze hebben drie kinderen: Bart Simpson, een tienjarige onruststoker en grappenmaker; Lisa Simpson, een vroegrijpe achtjarige activiste; en Maggie Simpson, de baby van het gezin die zelden spreekt, maar communiceert door op een speen te zuigen. Hoewel het gezin disfunctioneel is, laten bepaalde situaties zien dat de gezinsleden om elkaar geven. Homer’s vader Grampa Simpson woont in het bejaardenhuis van Springfield nadat Homer zijn vader dwong zijn huis aan het gezin te verkopen. De familie heeft ook een hond genaamd Santa’s Little Helper en een kat met de naam Snowball.

Homer Simpson

Homer Jay Simpson is de hoofdpersoon van de show en de vader van de familie Simpson. Hij belichaamt verschillende stereotypen van de Amerikaanse arbeidersklasse: hij is grof, te zwaar, incompetent, onhandig, onnadenkend en een borderline alcoholist. Hij heeft af en toe flitsen van groot intellect en fitheid getoond wanneer de situatie daarom vraagt, en een integriteit die zijn eigen waarden weerspiegelt, inclusief een felle toewijding aan en bescherming van zijn familie.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 20 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

13 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

2000

Merk

Nummer