Groundskeeper Willie Playmates Toys Actiefiguur

Personage uit The Simpsons

24,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0043377992066 Categorie: Filters: , , , ,

Playmates Toys Actiefiguur van Groundskeeper Willie uit The Simpsons.

The Simpsons

The Simpsons familie woont in Springfield, een fictieve stad in Midden-Amerika. Homer, de vader van het gezin, werkt als veiligheidsinspecteur bij de kerncentrale van Springfield, een functie die haaks staat op zijn zorgeloze, bazige persoonlijkheid. Hij is getrouwd met Marge Bouvier, een stereotype Amerikaanse huisvrouw en moeder. Ze hebben drie kinderen: Bart Simpson, een tienjarige onruststoker en grappenmaker; Lisa Simpson, een vroegrijpe achtjarige activiste; en Maggie Simpson, de baby van het gezin die zelden spreekt, maar communiceert door op een speen te zuigen. Hoewel het gezin disfunctioneel is, laten bepaalde situaties zien dat de gezinsleden om elkaar geven. Homer’s vader Grampa Simpson woont in het bejaardenhuis van Springfield nadat Homer zijn vader dwong zijn huis aan het gezin te verkopen. De familie heeft ook een hond genaamd Santa’s Little Helper en een kat met de naam Snowball.

Groundskeeper Willie

William MacMoran MacDougal, beter bekend als Groundskeeper Willie, is de hoofd tuinman en conciërge op de Springfield Elementary School. Willie is bijna verwilderd van aard en is enorm trots op zijn Schotse afkomst. Hij is gemakkelijk te herkennen aan zijn rode haar en baard, evenals zijn agressieve temperament en Schots accent.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 20 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

13 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

2001

Merk