Aanbieding!

Jack Skellington NECA Head Knockers Verzamelfiguur

Personage uit The Nightmare Before Christmas

39,95

Op voorraad

NECA Head Knockers Verzamelfiguur van Jack Skellington uit The Nightmare Before Christmas.

The Nightmare Before Christmas

Halloween Town is een fantasiewereld die wordt bevolkt door verschillende monsters en wezens die bij de feestdag horen. Jack Skellington, door de burgers gerespecteerd als de “Pompoenkoning”, leidt hen bij het organiseren van de jaarlijkse Halloween vieringen. Dit jaar is Jack echter moe van dezelfde jaarlijkse routine en wil hij iets nieuws. Terwijl hij de volgende ochtend door het bos dwaalt, komt hij zes bomen tegen met deuren die naar andere themawerelden leiden en ontdekt Christmas Town. Onder de indruk van de onbekende feestdag keert Jack terug naar huis om zijn vrienden en buren zijn bevindingen te laten zien. Zonder op de hoogte te zijn van het idee van Kerstmis, vergelijken ze alles met hun ideeën over Halloween.

Jack Skellington

Jack Skellington is een levend skelet en de pompoenkoning van Halloween Town. Zijn algehele verschijning is een skelet gekleed in een zwart krijtstreeppak en een vlinderdas die sterk op een vleermuis lijkt. Jack is de beschermheilige van Halloween en op één lijn met de kerstman en de paashaas tijdens zijn eigen feestdag. Als levend skelet is hij bovennatuurlijk en kan hij zonder schade delen van zijn lichaam verwijderen. Hij is de belangrijkste van vele Halloween geesten, met de taak om mensen in de echte wereld bang te maken op Halloween avond.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 20 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

16 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur

Uitgave

2002

Merk