Aanbieding!

The Mummy SOTA Toys Verzamelfiguur

Personage uit The Mummy

29,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0807640007716 Categorie: Filters: , ,

SOTA Toys Verzamelfiguur van The Mummy.

The Mummy

Imhotep is een oude Egyptische mummie die werd vermoord omdat hij probeerde zijn overleden minnares Ankh-esen-amun weer tot leven te wekken. Nadat hij is ontdekt en per ongeluk tot leven is gewekt door een team van archeologen, vermomt hij zichzelf als een moderne Egyptenaar genaamd Ardeth Bey en zoekt hij naar Ankh-esen-amun, van wie hij gelooft dat zij is gereïncarneerd in de moderne wereld.

In 1921 vindt een archeologische expeditie onder leiding van Sir Joseph Whemple de mummie van de oude Egyptische hogepriester genaamd Imhotep. Een inspectie van de mummie door Whemple’s vriend Dr. Muller onthult dat de ingewanden van de mummie niet waren verwijderd, en uit de tekenen van worstelen leidt Muller af dat hoewel Imhotep was ingepakt als een traditionele mummie, hij levend was begraven. Ook begraven met Imhotep is een kist met een vloek erop. Ondanks de waarschuwing van Muller, opent Sir Joseph’s assistent Ralph Norton het en vindt een oude levengevende boekrol, de “Rol van Thoth”. Hij vertaalt de symbolen en leest de woorden vervolgens hardop voor, waardoor Imhotep uit de dood opstaat.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 15 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

18 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

Limited Edition Standbeeld

Uitgave

2004

Merk

Nummer