Aanbieding!

Ken & Murrer Worms Palisades Toys Actiefiguur

Personage uit The House of the Dead

24,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0666620120032 Categorie: Tags: , , ,

Palisades Toys Actiefiguur van Ken & Murrer Worms uit The House of the Dead.

The House of the Dead

De bekende biochemicus en geneticus Dr. Curien raakt geobsedeerd door het ontdekken van de aard van leven en dood. Terwijl hij wordt ondersteund door de DBR Corporation en zijn eigen team van wetenschappers, wordt het gedrag van Curien grilliger en nemen zijn experimenten een gruwelijke wending. Het Curien Mansion in Europa, dat dienst doet als zijn huis en laboratorium, ervaart een uitbraak. Op 18 december 1998 ontvangt AMS-agent Thomas Rogan een noodoproep van zijn verloofde Sophie Richards van het Curien Mansion. Rogan en zijn partner “G” vliegen naar Europa en komen aan bij het landgoed, waar het wordt overspoeld met ondode wezens, die Curien heeft losgelaten.

Ken

Een Kageo is een wezen met een huid als die van een mummie. Zwerft in groepen door de donkere gebieden en valt aan met een armbeweging. Ken is een verbeterde Kageo die een harnas en metalen klauwen draagt, en hij is niet bang om deze te gebruiken. Zijn masker kan een paar kogels opvangen voordat het stuk gaat.

Murrer Worms

Murrer Worms verschijnen in groepen, groen of lichtbruin gekleurd met paarse strepen, springend naar mensen om een hapje te eten.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 20 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

14,5 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

2000

Merk