Barney Rubble Funko Wacky Wobbler Verzamelfiguur

Personage uit The Flintstones

24,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0830395060514 Categorie: Filters: , , , , , , , ,

Funko Wacky Wobbler Verzamelfiguur van Barney Rubble uit The Flintstones.

The Flintstones

The Flintstones speelt zich af in het stenen tijdperk en volgt de activiteiten van de Flintstones familie en hun buren, de Rubbles. Fred en Wilma Flintstone hebben een dinosaurus als huisdier genaamd Dino. Later krijgen ze een baby met de naam Pebbles. Barney en Betty Rubble zijn naast hun buren ook beste vrienden. Zij adopteren een supersterke baby genaamd Bamm-Bamm en kopen een hopparoo als huisdier genaamd Hoppy. Hun dagelijks leven in de stad Bedrock bestaat uit moderne alledaagse beslommeringen in de setting van het stenen tijdperk.

Barney Rubble

Barney Rubble is een kleine blondharige holbewoner, echtgenoot van Betty Rubble en adoptievader van Bamm-Bamm Rubble. Zijn beste vriend is zijn buurman, Fred Flintstone. Barney’s interesses zijn onder meer bowlen, poolen, pokeren, knutselen in Fred’s garage en golfen. Hij is net als Fred lid van de Loyal Order of Water Buffaloes lodge en zijn voorganger, de Loyal Order of Dinosaurs. Hij is ook een getalenteerde pianist, drummer en uitvinder van een door mensen aangedreven helikopter.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 15 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

15 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur

Uitgave

2004

Merk