Knight of Ren Long Axe Funko POP! Verzamelfiguur

Personage uit Star Wars

9,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0889698472517 Categorie: Filters: , , , , ,

Funko POP! Verzamelfiguur van Knight of Ren Long Axe uit Star Wars.

Star Wars

De avonturen van Star Wars spelen zich een lange tijd geleden af in een melkwegstelsel ver, ver weg, waarin mensen, buitenaardse wezens, en robots samen leven. Ruimtereizen tussen planeten is gebruikelijk met lichtsnelheid vanwege de hyperspace technologie. De planeten variëren van welvarende, planeetbrede steden tot woestijnen die nauwelijks bevolkt zijn door primitieve stammen. Vrijwel elke Star Wars planeet wemelt van bewust en onbewust buitenaards leven dat gebruikt maakt van astronomische objecten als asteroïde velden en nevels. Ruimtevaartuigen variëren van kleine starfighters tot enorme kapitaalschepen zoals de Star Destroyers, ruimtestations en Death Stars ter grootte van de maan. Telecommunicatie omvat tweerichtingsaudio, audiovisuele schermen, holografische projecties en HoloNet.

Een mystieke kracht die bekend staat als de Force is een energieveld gecreëerd door alle levende wezens en dat de Melkweg verbind. Door middel van training en meditatie vertonen degenen verschillende superkrachten als telekinese, voorkennis, telepathie en manipulatie van fysieke energie. Er wordt aangenomen dat niets onmogelijk is voor de Force. De genoemde bevoegdheden worden uitgeoefend door twee grote ridderorden die met elkaar in conflict zijn. De Jedi, vredeshandhavers van de Galactic Republic die optreden aan de lichte kant van de Force, en de Sith, die de donkere kant gebruiken door angst en agressie te manipuleren.

The Rise of Skywalker

The Rise of Skywalker volgt Rey, Finn en Poe Dameron terwijl ze het laatste gevecht van de Resistance voeren tegen Supreme Leader Kylo Ren en de First Order, die worden geholpen door de terugkeer van de overleden Galactische Keizer, Palpatine.

Knight of Ren

The Knights of Ren is een organisatie met Kylo Ren als hoogste lid. Ondanks hun alliantie met de First Order, maken de Knights of Ren geen deel uit van de formele hiërarchie van de organisatie, aangezien hun agenda’s die van de bevelvoerende officieren van de First Order overtroeven. Voordat ze door Kylo Ren werden geleid, hadden ze een leider die zichzelf “Ren” noemde, totdat Ben Solo hem vermoordde en zijn plaats innam.

Grootte

9 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur

Merk

Nummer

325