Applause Verzamelfiguren Set

Personages uit Star Wars

19,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0083361430365 Categorie: Filters: , , , , ,

Applause Verzamelfiguren Set van Star Wars: The Phantom Menace.

Star Wars

De avonturen van Star Wars spelen zich een lange tijd geleden af in een melkwegstelsel ver, ver weg, waarin mensen, buitenaardse wezens, en robots samen leven. Ruimtereizen tussen planeten is gebruikelijk met lichtsnelheid vanwege de hyperspace technologie. De planeten variëren van welvarende, planeetbrede steden tot woestijnen die nauwelijks bevolkt zijn door primitieve stammen. Vrijwel elke Star Wars planeet wemelt van bewust en onbewust buitenaards leven dat gebruikt maakt van astronomische objecten als asteroïde velden en nevels. Ruimtevaartuigen variëren van kleine starfighters tot enorme kapitaalschepen zoals de Star Destroyers, ruimtestations en Death Stars ter grootte van de maan. Telecommunicatie omvat tweerichtingsaudio, audiovisuele schermen, holografische projecties en HoloNet.

Een mystieke kracht die bekend staat als de Force is een energieveld gecreëerd door alle levende wezens en dat de Melkweg verbind. Door middel van training en meditatie vertonen degenen verschillende superkrachten als telekinese, voorkennis, telepathie en manipulatie van fysieke energie. Er wordt aangenomen dat niets onmogelijk is voor de Force. De genoemde bevoegdheden worden uitgeoefend door twee grote ridderorden die met elkaar in conflict zijn. De Jedi, vredeshandhavers van de Galactic Republic die optreden aan de lichte kant van de Force, en de Sith, die de donkere kant gebruiken door angst en agressie te manipuleren.

The Phantom Menace

The Phantom Menace volgt Jedi Master Qui-Gon Jinn en zijn leerling Obi-Wan Kenobi terwijl ze proberen koningin Padmé Amidala van Naboo te beschermen in de hoop een vreedzaam einde te maken aan een interplanetair handelsconflict. Samen met Anakin Skywalker – een jonge slaaf met ongewoon sterke natuurlijke krachten van de Force – worstelen ze tegelijkertijd met de mysterieuze terugkeer van de Sith.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 20 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

10 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

4 figuren

Uitgave

1999

Merk