Boba Fett Hasbro Actiefiguur

Personage uit Star Wars

19,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0630509938834 Categorie: Filters: , , ,

Hasbro Actiefiguur van Boba Fett uit Star Wars: The Mandalorian.

Star Wars

De avonturen van Star Wars spelen zich een lange tijd geleden af in een melkwegstelsel ver, ver weg, waarin mensen, buitenaardse wezens, en robots samen leven. Ruimtereizen tussen planeten is gebruikelijk met lichtsnelheid vanwege de hyperspace technologie. De planeten variëren van welvarende, planeetbrede steden tot woestijnen die nauwelijks bevolkt zijn door primitieve stammen. Vrijwel elke Star Wars planeet wemelt van bewust en onbewust buitenaards leven dat gebruikt maakt van astronomische objecten als asteroïde velden en nevels. Ruimtevaartuigen variëren van kleine starfighters tot enorme kapitaalschepen zoals de Star Destroyers, ruimtestations en Death Stars ter grootte van de maan. Telecommunicatie omvat tweerichtingsaudio, audiovisuele schermen, holografische projecties en HoloNet.

Een mystieke kracht die bekend staat als de Force is een energieveld gecreëerd door alle levende wezens en dat de Melkweg verbind. Door middel van training en meditatie vertonen degenen verschillende superkrachten als telekinese, voorkennis, telepathie en manipulatie van fysieke energie. Er wordt aangenomen dat niets onmogelijk is voor de Force. De genoemde bevoegdheden worden uitgeoefend door twee grote ridderorden die met elkaar in conflict zijn. De Jedi, vredeshandhavers van de Galactic Republic die optreden aan de lichte kant van de Force, en de Sith, die de donkere kant gebruiken door angst en agressie te manipuleren.

The Mandalorian

The Mandalorian volgt Din Djarin, een eenzame Mandalorian Bounty Hunter in de buitenste regionen van de Melkweg. Hij wordt ingehuurd door overgebleven Imperial troepen om de child Grogu terug te halen, maar in plaats daarvan gaat hij op de vlucht om hem te beschermen. Terwijl ze Grogu willen herenigen met zijn soortgenoten, worden ze achtervolgd door Moff Gideon, die Grogu’s connectie met de Force wil gebruiken. Het duo reist vervolgens naar Mandalore, zodat Din Djarin zichzelf kan verlossen voor de overtreding van het verwijderen van zijn helm.

Boba Fett

Boba Fett was een mannelijke crime lord en Bounty Hunter van de val van de Galactic Republic tot het einde van de heerschappij van de Galactic Empire. Oorspronkelijk was hij een kloon van de beroemde Mandaloriaanse Bounty Hunter Jango Fett, die de jongen opvoedde als zijn zoon onder codenaam Alpha. Boba volgde zijn vader en genetische donor door een op maat gemaakt Mandalorian harnas te dragen.

Grootte

12 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur met accessoires

Merk