Scarif Stormtrooper Funko Wacky Wobbler Verzamelfiguur

Personage uit Star Wars

19,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0889698113847 Categorie: Filters: , , , , ,

Funko Wacky Wobbler Verzamelfiguur van Scarif Stormtrooper uit Rogue One: A Star Wars Story.

Star Wars

De avonturen van Star Wars spelen zich een lange tijd geleden af in een melkwegstelsel ver, ver weg, waarin mensen, buitenaardse wezens, en robots samen leven. Ruimtereizen tussen planeten is gebruikelijk met lichtsnelheid vanwege de hyperspace technologie. De planeten variëren van welvarende, planeetbrede steden tot woestijnen die nauwelijks bevolkt zijn door primitieve stammen. Vrijwel elke Star Wars planeet wemelt van bewust en onbewust buitenaards leven dat gebruikt maakt van astronomische objecten als asteroïde velden en nevels. Ruimtevaartuigen variëren van kleine starfighters tot enorme kapitaalschepen zoals de Star Destroyers, ruimtestations en Death Stars ter grootte van de maan. Telecommunicatie omvat tweerichtingsaudio, audiovisuele schermen, holografische projecties en HoloNet.

Een mystieke kracht die bekend staat als de Force is een energieveld gecreëerd door alle levende wezens en dat de Melkweg verbind. Door middel van training en meditatie vertonen degenen verschillende superkrachten als telekinese, voorkennis, telepathie en manipulatie van fysieke energie. Er wordt aangenomen dat niets onmogelijk is voor de Force. De genoemde bevoegdheden worden uitgeoefend door twee grote ridderorden die met elkaar in conflict zijn. De Jedi, vredeshandhavers van de Galactic Republic die optreden aan de lichte kant van de Force, en de Sith, die de donkere kant gebruiken door angst en agressie te manipuleren.

Rogue One

In Rogue One: A Star Wars Story verstoppen onderzoekswetenschapper Galen Erso en zijn gezin zich op de planeet Lah’mu wanneer de Imperial wapenontwikkelaar Orson Krennic arriveert om Galen te dwingen de Death Star te voltooien, een op een ruimtestation gebaseerd superwapen dat volledige planeten kan vernietigen. Galen’s vrouw Lyra wordt gedood tijdens de confrontatie terwijl hun dochter Jyn ontsnapt en wordt gered door de Rebellen extremist Saw Gerrera.

Scarif Stormtrooper

Scarif is een oceanisch paradijs dat werd gebruikt voor de bouw van de Death Star nadat het project tijdens de Imperial Era van Geonosis was verplaatst. Stormtroopers zijn de troepen van ruimtemariniers van het autocratische Galactic Empire, onder leiding van Emperor Palpatine en zijn commandanten, met name Darth Vader en Grand Moff Tarkin. Imperial Stormtroopers zijn mannen en vrouwen die op jonge leeftijd zijn gerekruteerd om te dienen als vervangbare voetsoldaten van de Empire, en geleidelijk Clone Troopers vervangen als hun versnelde veroudering hen dwingt met pensioen te gaan.

Grootte

15 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur

Uitgave

2016

Merk

Nummer