Luke Skywalker Hasbro Actiefiguur

Personage uit Star Wars

19,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 5010993662852 Categorie: Filters: , , ,

Hasbro Actiefiguur van Luke Skywalker uit Star Wars.

Star Wars

De avonturen van Star Wars spelen zich een lange tijd geleden af in een melkwegstelsel ver, ver weg, waarin mensen, buitenaardse wezens, en robots samen leven. Ruimtereizen tussen planeten is gebruikelijk met lichtsnelheid vanwege de hyperspace technologie. De planeten variëren van welvarende, planeetbrede steden tot woestijnen die nauwelijks bevolkt zijn door primitieve stammen. Vrijwel elke Star Wars planeet wemelt van bewust en onbewust buitenaards leven dat gebruikt maakt van astronomische objecten als asteroïde velden en nevels. Ruimtevaartuigen variëren van kleine starfighters tot enorme kapitaalschepen zoals de Star Destroyers, ruimtestations en Death Stars ter grootte van de maan. Telecommunicatie omvat tweerichtingsaudio, audiovisuele schermen, holografische projecties en HoloNet.

Een mystieke kracht die bekend staat als de Force is een energieveld gecreëerd door alle levende wezens en dat de Melkweg verbind. Door middel van training en meditatie vertonen degenen verschillende superkrachten als telekinese, voorkennis, telepathie en manipulatie van fysieke energie. Er wordt aangenomen dat niets onmogelijk is voor de Force. De genoemde bevoegdheden worden uitgeoefend door twee grote ridderorden die met elkaar in conflict zijn. De Jedi, vredeshandhavers van de Galactic Republic die optreden aan de lichte kant van de Force, en de Sith, die de donkere kant gebruiken door angst en agressie te manipuleren.

Luke Skywalker

Luke Skywalker is oorspronkelijk een boer op Tatooine die bij zijn oom en tante woonde, maar wordt een spilfiguur in de strijd van de Rebel Alliance tegen de Galactic Empire. Hij is de zoon van de gevallen Jedi Knight Anakin Skywalker en Padmé Amidala, tweelingbroer van Rebellion leider prinses Leia en de uiteindelijke zwager van de smokkelaar Han Solo. Luke traint om een Jedi te worden onder Jedi Masters Obi-Wan Kenobi en Yoda en herbouwt de Jedi Order. Hij traint later zijn neef Ben Solo en word de mentor van Rey.

Grootte

23,5 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

2019

Merk

Nummer