Ahsoka Tano Funko Wacky Wobbler Verzamelfiguur

Personage uit Star Wars

24,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0830395084138 Categorie: Filters: , , , , , ,

Funko Wacky Wobbler Verzamelfiguur van Ahsoka Tano uit Star Wars: Clone Wars.

Star Wars

De avonturen van Star Wars spelen zich een lange tijd geleden af in een melkwegstelsel ver, ver weg, waarin mensen, buitenaardse wezens, en robots samen leven. Ruimtereizen tussen planeten is gebruikelijk met lichtsnelheid vanwege de hyperspace technologie. De planeten variëren van welvarende, planeetbrede steden tot woestijnen die nauwelijks bevolkt zijn door primitieve stammen. Vrijwel elke Star Wars planeet wemelt van bewust en onbewust buitenaards leven dat gebruikt maakt van astronomische objecten als asteroïde velden en nevels. Ruimtevaartuigen variëren van kleine starfighters tot enorme kapitaalschepen zoals de Star Destroyers, ruimtestations en Death Stars ter grootte van de maan. Telecommunicatie omvat tweerichtingsaudio, audiovisuele schermen, holografische projecties en HoloNet.

Een mystieke kracht die bekend staat als de Force is een energieveld gecreëerd door alle levende wezens en dat de Melkweg verbind. Door middel van training en meditatie vertonen degenen verschillende superkrachten als telekinese, voorkennis, telepathie en manipulatie van fysieke energie. Er wordt aangenomen dat niets onmogelijk is voor de Force. De genoemde bevoegdheden worden uitgeoefend door twee grote ridderorden die met elkaar in conflict zijn. De Jedi, vredeshandhavers van de Galactic Republic die optreden aan de lichte kant van de Force, en de Sith, die de donkere kant gebruiken door angst en agressie te manipuleren.

Clone Wars

Clone Wars speelt zich af vlak nadat de falende Galactic Republic en de Jedi worden belegerd door de Separatist Confederacy of Independent Systems en de Sith. Terwijl de oorlog woedt, glippen steeds meer planeten uit de controle van de Republic.

Ahsoka Tano

Ahsoka Tano is Anakin Skywalker’s Togruta Jedi Padawan, die vocht in de Clone Wars en uiteindelijk de Jedi Order verliet nadat ze werd beschuldigd van het bombarderen van de Jedi Temple. Ze is een van de weinige overlevenden van Order 66 en wordt later een spymaster voor de Rebel Alliance met de codenaam Fulcrum. Ahsoka werkt nauw samen met de Ghost crew, wat leidt tot een confrontatie met haar oude meester Sith Lord Darth Vader. Ze blijft vechten in de Galactic Civil War, maar gaat uiteindelijk samen met Sabine Wren op zoek naar Ezra Bridger, die vermist was in de Unknown Regions. Een paar jaar na de nederlaag van de Empire zoekt ze Grand Admiral Thrawn en kruist het pad met de Mandalorian, die hoopt dat ze baby Grogu zal trainen.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 10 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

15 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur

Uitgave

2008

Merk

Nummer