Captain Phasma Hasbro Actiefiguur

Personage uit Star Wars

19,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 5010993521265 Categorie: Filters: , , ,

Hasbro Actiefiguur van Captain Phasma uit Star Wars.

Star Wars

De avonturen van Star Wars spelen zich een lange tijd geleden af in een melkwegstelsel ver, ver weg, waarin mensen, buitenaardse wezens, en robots samen leven. Ruimtereizen tussen planeten is gebruikelijk met lichtsnelheid vanwege de hyperspace technologie. De planeten variëren van welvarende, planeetbrede steden tot woestijnen die nauwelijks bevolkt zijn door primitieve stammen. Vrijwel elke Star Wars planeet wemelt van bewust en onbewust buitenaards leven dat gebruikt maakt van astronomische objecten als asteroïde velden en nevels. Ruimtevaartuigen variëren van kleine starfighters tot enorme kapitaalschepen zoals de Star Destroyers, ruimtestations en Death Stars ter grootte van de maan. Telecommunicatie omvat tweerichtingsaudio, audiovisuele schermen, holografische projecties en HoloNet.

Een mystieke kracht die bekend staat als de Force is een energieveld gecreëerd door alle levende wezens en dat de Melkweg verbind. Door middel van training en meditatie vertonen degenen verschillende superkrachten als telekinese, voorkennis, telepathie en manipulatie van fysieke energie. Er wordt aangenomen dat niets onmogelijk is voor de Force. De genoemde bevoegdheden worden uitgeoefend door twee grote ridderorden die met elkaar in conflict zijn. De Jedi, vredeshandhavers van de Galactic Republic die optreden aan de lichte kant van de Force, en de Sith, die de donkere kant gebruiken door angst en agressie te manipuleren.

Captain Phasma

Captain Phasma is een officier die het bevel voert over de legioenen stormtroopers van de First Order en is de aartsvijand van Finn. Ondanks haar loyaliteit geeft ze meer om haar eigen welzijn dan dat van de First Order. Phasma draagt een geborgen chroompantser, dat ooit eigendom was van Palpatine.

Grootte

15 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur met accessoires

Merk